Nieuws

De eerste informatiebijeenkomst goed bezocht

Gisteren hebben we buurtbewoners, geïnteresseerden en misschien toekomstige medewerkers mogen ontvangen in restaurant de oude Toren in Waalre.

Uiteraard in deze tijd op de Corona proof manier. Maar het was fijn om mensen te ontmoeten. Onze droom te vertellen en iedereen de informatie te kunnen geven die men nodig had.
We merken dat veel mensen zien waarom wij deze manier van zorg aan willen bieden. Dat steunt ons en geeft ons meer energie om alles te regelen en in september te openen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wonen/werken bij Het Andere Wonen Waalre? Laat ons het weten per mail, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op, waalre@hetanderewonen.nl.

Heidi en Dolf vertellen op informatiebijeenkomst

We hebben de handtekening gezet!

Gisteren is het officieel vastgelegd dat wij de nieuwe ondernemers van Het Andere Wonen Waalre zijn!

Met taart en een bos bloemen werd de ondertekening op een Corona proof manier gevierd.
We hebben er enorm veel zin in om per september onze bewoners te mogen verwelkomen.

Dolf ondertekent franchise overeenkomst

Heide ondertekent franchise overeenkomst

Informatiebijeenkomsten Het Andere Wonen Waalre

Woon je in de omgeving van Waalre en ben je op zoek naar een kleinschalig woonconcept voor uw partner/naaste met dementie?

Kom dan naar de informatiebijeenkomsten Het Andere Wonen in Restaurant De Oude Toren, Oude Torenstraat 6 in Waalre. Op maandag 8 en dinsdag 9 juni / maandag 15 en dinsdag 16 juni a.s. Aanvang 19.30 uur.

Meld je nu aan via waalre@hetanderewonen.nl (voor 5 juni a.s)

Volgens de RIVM richtlijnen mogen we max. 20 personen ontvangen. Wees er dus snel bij!

Eind augustus Het Andere Wonen Waalre open!

Graag willen we ons eerst voorstellen. Wij zijn Heidi en Dolf Kusters en gaan binnenkort starten als ondernemerspaar bij Het Andere Wonen Waalre, voorheen de Walra-fabriek.
Onze drijfveer om gezamenlijk deze droom te verwezenlijken is: werken met passie voor de kwetsbare ouderen, specifiek mensen met dementie.
Onze ambitie daarbij is om een leefomgeving voor de bewoners te creëren, waarbij we samen gaan zorgen voor levensvreugde en uitdaging om zo de kwaliteit van welzijn te bevorderen.
WONEN, LEVEN en ZORGEN zijn onze uitgangspunten. Dit gaan we niet alleen doen maar samen met ons team, dat dezelfde passie voor ouderenzorg heeft als wij.
Onze missie is dan ook: de bewoners van HAW Waalre verdienen BETER.

Wij heten u warm welkom in Het Andere Wonen Waalre

Heidi en Dolf